آخرین اخبار
۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۲
برای سلامتی حداکثری و بیماری حداقلی و ناچیز به میوه همه فن حریف پناه ببرید | ناشتا
بازدید:۲۵۸
صد آنلاین | سیب یکی از سالم‌ترین چیزهایی است که یک فرد می‌تواند بخورد. این میوه‌های گرد و آب‌دار سرشار از فیبر و ویتامین C بوده و از نظر کالری نیز حداقل کالری را دارا هستند، مقدار خیلی ناچیز سدیم دارند و چربی و کلسترول ندارند. سیب‌ها غنی از پلی‌فنول هستند و به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند.
کد خبر : ۱۴۱۷۵۴
خاصیت سیب مکانیسم عملکرد (به طور خلاصه) مزایا
کمک به لاغری و کاهش وزن فیبر و آب موجود در سیب باعث ایجاد حس سیری و کاهش اشتها می‌شود. کاهش وزن، کاهش BMI، پیشگیری از مشکلات قلبی مرتبط با چاقی
محافظت از سلامت قلب فیبر محلول و پلی‌فنول‌ها به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می‌کنند. کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش فشار خون بالا
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کوئرستین موجود در سیب به تنظیم قند خون کمک می‌کند. کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
بهبود سلامت روده پکتین به عنوان پری‌بیوتیک عمل کرده و به تغذیه باکتری‌های مفید روده کمک می‌کند. بهبود عملکرد دستگاه گوارش، پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند چاقی، دیابت، بیماری قلبی و سرطان
پیشگیری از سرطان آنتی‌اکسیدان‌ها، به ویژه پلی‌فنول‌ها، از تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کنند. کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها مانند ریه، سینه و دستگاه گوارش
مبارزه با آسم آنتی‌اکسیدان‌ها و کوئرستین به کاهش التهاب مجاری هوایی کمک می‌کنند. کنترل علائم آسم آلرژیک
محافظت از سلامت مغز کوئرستین از مغز در برابر آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند. کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
بهبود سلامت روان مصرف میوه‌ها و سبزیجات به طور کلی تاثیر مثبتی بر سلامت روان دارد. بهبود خلق و خو و کاهش مشکلات روانی
بهبود سلامت معده و مری سیب در کاهش رفلاکس معده و بهبود هضم غذا موثر است. کاهش رفلاکس معده، بهبود هضم، درمان یبوست
فواید ویژه برای کودکان تامین انرژی، فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها رشد و نمو سالم، پیشگیری از یبوست، تقویت سیستم ایمنی، حفظ بینایی، محافظت از مغز

 

 

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها